Campobet

9.0

100% upp till 500 kr

18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.

Campobet lanserades på den svenska marknaden så sent som sommaren 2020 men har levererat högklassig onlinebetting sedan 2018. Med Campobet får du tillgång till en enorm mängd bettingmarknader och en extremt snabb klient som få av de äldre konkurrenterna kan mäta sig med.

  • Lanserat 2020 med modernt interface
  • Massor av live-events och in-play-möjligheter
  • Pay'n Play med bonus
Campobet

Ett nytillskott på den svenska bettingmarknaden med teknik i framkant och odds i världsklass

📝 Odds
🔒 Licens
🎁 Bonus 100% upp till 500 kr
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.

Recension av bettingsidan Campobet

Bolaget bakom Campobets plattform (soft2gaming) är ett teknikdrivet team som alltid pushat gränserna för vad som är möjligt och det är synd att vi i Sverige inte får ta del av deras annars väldigt fina belöningsmekanismer.

I Sverige håller man det istället enkelt och erbjuder ett Pay’n Play koncept (sätt in med Trustly och du är igång). Det har sin charm det också, för det är även i jämförelse med andra “kontolösa” bettingsajter otroligt lätt att både komma igång och få häng på hur det fungerar.

Vi kan varmt rekommendera våra läsare Campobet. Bara det faktum att man vågar ge sig in i på den reglerade svenska marknaden - som tyvärr präglats av att aktörer lämnat på grund av alla begränsningar som licenssystemet inneburit - är anledning nog att ge dem en sportslig chans!

📈 Har Campobet bra odds?

Campobet har sällan bäst odds och i regel ligger man ett par punkter under konkurrensen på de flesta marknader. Men som en lite mindre aktör har man ibland sämre koll än de stora bolagen, vilket betyder att man rätt ofta kan hitta spel som ”glömts bort”. Om ett odds sänkts rejält hos de stora bettingsajterna är det inte otroligt att det fortfarande är relativt högt hos Campobet.

🎁 Har Campobet en bettingbonus?

Ja. Den bonus för sport som Campobet erbjuder är inte särskilt stor men klart godkänd, särskilt med tanke på att man är en Pay’n Play-produkt.

🙋 Vem äger Campobet?

Det är inte helt enkelt att svara på. I Sverige heter det licensierade bolaget Romix (men det är vad vi förstår mer en webbyrå), den dagliga driften och marknadsföring sköts av något som kallas 7starspartners, som i sin tur tar teknik från ett bolag som heter Soft2Bet.

🔒 Är det säkert att spela hos Campobet?

Ja. Med den lite luddiga ägarstrukturen blir man naturligt lite skeptisk, men enligt vår erfarenhet är Campobet en seriös aktör. De har för det första inte fått några anmärkningar av Spelinspektionen och tittar man på nätet så har ytterst få legitima klagomål rests mot bolaget. Detta är betryggande då spelbolaget har mer än 10 aktiva varumärken internationellt, varav flera funnits sedan 2016.

Så tar du del av Campobet välkomstbonus

Sedan 2024 erbjuder Campobet en välkomstbonus till nya spelare som är både generöst och enkelt att förstå. Storleken beror på vår första insättning.

  1. Sätt in minst 100 kronor
  2. Omsätt din insättning en gång på spel med minst 1.50 i odds.
  3. Lika mycket (men max 500 kr) som din insättning krediteras som bonuspengar

Vi har 60 dagar på oss att omsätta detta beloppet 6x till minst 1.80 i odds, och vi får givetvis dela upp det i flera spel men som mest satsa 500 per spel.

Campobet odds och livebetting

Oddsen hos Campobet tas från den i Sverige rätt outnyttjade oddssättaren Altenar. Dem är främst verksamma i latinamerika och östeuropeiska marknader men har även skördat framgångar på den italienska bettingscenen. Altenar må vara okända men är väl ansedda i sammanhanget.

Det faktum att få svenska bettingsidor använder sig av deras data gör att det titt som tätt dyker upp rejält mycket bättre odds när man försöker ta marknadsandelar, och storbolagen sällan gör sig besvär att försöka matcha dem.

Utbudet i sig sträcker sig från allt du kan tänka dig i sportväg, men på politik och underhållningsfronten är det ganska tunt. Det har vi absolut inga problem med då det går att leta sig långt ner i såväl svenska fotbollsdivisioner som hockeyligor.

Campobet livebetting är också en riktigt stark punkt där man utöver en snygg presentation och ett fint marknadsdjup även erbjuder livestreaming. Närmare 50000 event i månaden kan man stoltsera med, vilket vi har svårt att kontrollera men det låter rimligt.

Det är främst tennis och fotboll som erbjuds på streamingfronten och i vanlig ordning är det få stormatcher, även om det historiskt ser ut att ha erbjudits cupfotboll på rätt höga nivåer i streamingrutan.

Svensk support hos Campobet

Kundtjänsten hos Campobet når du enkelt via “Få hjälp” högst upp på sajten (eller via huvudmenyn från mobiler). På hjälpavdelningen finns det svar på dom vanligaste frågorna och hur det mesta fungerar. Det är mycket som rör spelgränser och hur man registrerar sig, och i jämförelse med många andra bettingsidor är det väldigt lite fokus på vad som gäller vid olika spelformer, spelstopp, etcetera – det framgår dock ganska väl när man lägger sina spel men hade varit trevligt att kunna nå även härifrån.

Du kontaktar enklast Campobet via chatt, där svarstiden brukar ligga på ungefär fem (5) minuter, eller om du inte har så bråttom; epost där svarstiden är ungefär trekvart. Du kan också ringa, och det är ett gratisnummer. Du hittar all kontaktinfo i vår box här nedanför.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.