Liverpool gjorde jobbet, borta mot Brighton under lördagen, och för att Manchester Citys vinst i toppmatchen senast inte ska vara förgäves så krävs det att man gör jobbet ikväll, hemma mot Wolves. Så här kommer det vara varje omgång tills vi är i mål. Vad gör Liverpool? Hur svarar Manchester City? Framförallt nu när Tottenham åkte på pumpen mot Manchester United.

Nu är det upplagt för ett race mellan de röda och de ljusblå. All press ligger på Manchester City här, men räkna för Guds skull inte bort Wolves. Senast man befann sig i liknande läge spöade man Tottenham - på bortaplan.

Manchester City

Veckan har varit oerhört lugn för Manchester City. Det spelades en cupmatch mot Burton på hemmaplan, den vann man med hela 9-0. Gabriel Jesus fick stärka självförtroendet med ett par mål och Kevin De Bruyne fick välbehövliga minuter på fotbollsplanen. Nu väntar dessutom ett schema som ska innebära tre raka ligavinster...

Skadeläge Manchester City

Lite oroligt har det varit kring anfallsstjärnan Sergio Kun Agüero som varit sjuk. Argentinaren tränade dock redan i fredags och bör därmed vara redo för start här. Precis som tidigare saknas dock Claudio Bravo, Eliaquim Mangala och Benjamin Mendy. Den sistnämnda ska dock närma sig comeback runt månadsskiftet. Osäkert är det kring Vincent Kompany som inte lär starta här på grund av muskelskada

Wolves

Att Wolves sitter inne på höga toppar råder det inga tvivel om. I cupmatchen för en vecka sedan slog man ut Liverpool och dessförinnan slog man Tottenham på bortaplan i ligan. Senast i ligan skulle man dock föra matchen hemma mot Crystal Palace och då åkte man på ett bakslag. En elfteplacering är dock klart godkänt för nykomlingen.

Skadeläge Wolves

Här ser det oerhört positivt. Inte en enda spelare rapporteras vara helt borta. Det som rapporteras är att Ruben Neves får starta vid sidan om till förmån för Joao Moutinho och Romain Saiss på innermittfältet. Dessutom är den spanska ytterbacken Jonny tillbaka och helt redo för start.

Summering och speltips

Manchester City kommer med stort självförtroende och en enorm motivation efter segern mot Liverpool. Nu har man vittring på de röda och man kommer inte ge upp i första taget. Wolves på hemmaplan är ett lag man ska och måste besegra. Gästerna är dock luriga och har en mycket fin offensiv. Dessutom har Manchester City haft oerhört svårt att hålla nollan i sina matcher. Båda lagen gör mål till 2,20? Varför inte. Det kommer finnas kontringslägen för Wolves och med Raul Jimenez i boxen så behövs inte många chanser. City bör dock vinna denna matchen med ett par bollar. Hitta de bästa oddsen på Premier League här.

Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Christoffer Svanemar Christoffer Svanemar