Speltips: Inför Inter-Napoli. Vilka ska egentligen försöka störa Juventus?

Napoli 10/8

Tabelltoppen i Serie A är inte särskilt spännande för tillfället. I alla fall inte den absoluta toppen. Juventus toppar ligan, åtta poäng för Napoli. Ytterligare åtta poäng där bakom hittar vi Inter på tredjeplats. Det är ganska ordentliga glapp för att ännu inte ens vara halvvägs in i säsongen...

Denna match kommer ge oss en fingervisning framförallt gällande Inter. Antingen vinner man och visar att man är på samma nivå som Napoli. Eller så förlorar man och får istället ställa in sig på att säkra en Champions League-plats denna säsong. Det skulle givetvis vara ett fiasko med tanke på att man verkligen satsade för att utmana Juventus.

Inter

Pazza Inter är smeknamnet och visst lever man upp till det allt som oftast. Förra omgången tappade man poäng mot Chievo och dessförinnan lyckades man slarva bort ett ganska säkert avancemang i Champions League. Formen är svag hos de svartblåa med bara en seger på de fyra senaste ligamatcherna. Dessutom har det dykt upp problem utanför planen...

Skadeläge Inter

Man har bara ett namn på listan över skadade spelare och det är mittbacken Miranda som är tveksam. Med tanke på att man har Stefan De Vrij och Milan Skriniar som ordinarie mittbackar så är den skadan inget som oroar nämnvärt. Värre är det med Radja Nainggolan. Den handplockade värvningen av tränare Luciano Spalletti är avstängd av klubben på grund av för många sena ankomster till träning säger rapporterna, men ryktena säger att han misskött sig mer än så. Givetvis påverkar detta laget, frågan är hur mycket...

Napoli

Även Napoli fick lämna Champions League, men till skillnad från Inter kunde man göra det med klart bättre betyg då man ställdes mot PSG och Liverpool. I ligan går man bättre med fyra raka vinster och resultatraden 13-2-2. Senast vann man visserligen med "bara" 1-0 hemma mot SPAL, men återigen var det viss rotation från Carlo Ancelotti. Frågan är hur han formerar laget här.

Skadeläge Napoli

Positiva tongångar då målvakten Alex Meret nu är fullt återställd och bevisade senast mot SPAL att han är mer än redo att ta upp kampen med Orestis Karnezis och David Ospina om jobbet som förstemålvakt. Dessutom är Amin Younes och Faouzi Ghoulam tillbaka från långtidsskador. Napolis enda avbräck är Vlad Chiriches - mittbacken är troligtvis borta två månader till.

Summering och speltips

Sena kvällsmatcher på San Siro mellan två topplag gör att förväntingarna vrids upp ordentligt. Denna gång tycker jag att att det är med all rätt. Napoli och Inter är två roliga lag att titta på och framförallt gällande Inter så kan allt hända. De svartblå har en förmåga att spela med höga toppar och djupa delar om vartannat i 90 minuter. Napoli är mer stabila under Ancelotti, även om man ännu inte nått samma toppar i spelet som under Sarri. Jag räknar med två lag som verkligen vill visa att man är redo att jaga Juventus. Därmed räknar jag med mål. Mer än två. Överspelet på 2,5 ger dubbla pengen. Hitta de bästa oddsen på Serie A här.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt