Speltips: Inför Juventus-Roma. Den gamla damen kan inte förlora.

Juvenus 26/10

Lördagskvällen innebär stormöte i Serie A, i alla fall om vi tittar på historik och klubbarns supporterskaror. Tittar vi på fotbollsplanen så är det faktiskt en överlägsen dominant mot ett hyfsat mittenlag i Serie A som möter varandra. Juventus är fortsatt obesegrade och toppar ligan, åtta poäng före närmaste konkurrent. Roma sliter för att hänga på i toppen och för tillfället är man tre poäng bakom de fyra främsta lagen.

Juventus form talar för att man kör över Roma, men stormatcher är alltid stormatcher. Det är ungefär den enda faktorn som talar för Roma här.

Juventus

15 vinster. Ett kryss. Noll förluster. Så lyder Juventus facit än så länge i Serie A. Dessutom kungar av staden då man senast piskade dit stadsrivalen Torino. Återigen var det dock ett Juventus som inte direkt glänste och reprisbilder har vevats under veckan som visat att Torino möjligtvis skulle haft en straff. Oavsett vad, Juventus gör det man brukar. Vinner.

Skadeläge Juventus

Rodrigo Bentancur är tillbaka från avstängning och bör nog finnas med i startelvan här med tanke på uruguayanens form på senare tid. I startelvan lär vi dock inte se Juan Cuadrado som fortsatt lider av skadeproblem. Detsamma gäller Andrea Barzagli och Joao Cancelo som fortsatt befinner sig på rehab.

Roma

Det röda huvudstadslaget vände en negativ trend senast då man, till slut, lyckades besegra Genoa på hemmaplan. Vinsten satt dock långt inne och Roma räddades av både en knapp offside och en domare som valde att inte ge Genoa en relativt klar straff. Tre poäng in på kontot var dock välbehövligt för Roma, framförallt då konkurrenterna Lazio och Milan tappade poäng.

Skadeläge Roma

Här är det framförallt ett namn som oroar. Edin Dzeko har missat ett par matcher och går en kamp mot klockan inför detta möte. Hinner han inte tillbaka så blir det mest största sannoliket Patrick Schick som får agera central anfallare mot Juventus. I övriga så saknas troligtvide både Lorenzo och Luca Pellegrini samt Stephan El Shaarawy.

Summering och speltips

Roma må ha vunnit mot Genoa senast, men försvaret darrade ordentligt och man kunde släppt in både tre och fyra mål. Beter man sig likadant mot Juventus så kommer man inte klara sig billigt undan. Juventus briljerar visserligen inte spelmässigt mot de mindre lagen i Serie A, men man har en läskig förmåga att höja sig så fort det vankas stormatcher. Det tror jag att man gör här och jag tror att man vinner detta möte relativt enkelt. Att hemmalaget vinner med två mål eller fler ger strax över 2,00 i odds. Taget, säger jag. Hitta de bästa oddsen på Serie A här.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt