Speltips: Inför Manchester United - Crystal Palace. Målsnålt att vänta på Old Trafford?

Manchester United 22/11

Ursäkterna och undanflykterna fortsätter hagla från Jose Mourinhos tunga. Senaste ligaomgången blev man totalt utspelade mot stadsrivalen Manchester City, men efter matchen var Uniteds tränare relativt nöjd med insatsen och menade att Manchester United förlorade enbart på grund av individuella misstag och att det annars var en jämn match. Där och då började man faktiskt undra om Mourinho faktiskt såg matchen...

Dessförinnan hade dock Manchester United tagit en otrolig tung skalp borta mot Juventus. Den segern betyder troligtvis att Mourinho återigen räddade sitt jobb minst två månader framåt. Igen. Portugisen har därmed bevisat att han har fler liv än en katt. Att man ligger åtta i Premier League och är tolv poäng bakom Manchester City verkar kvitta.

Manchester United

Ja, ni läste rätt. Åttondeplats i Premier League. Bakom Watford. Bakom Bournemouth. Det är givetvis allt annat än godkänt för detta miljardbygge. Nu väntar två, på pappret, enkla matcher då man först har Crystal Palace hemma och därefter Young Boys hemma i Champions League. Två segrar här är ingenting annat än ett krav man ska kunna ha på Manchester United, oavsett skadeläge och laguttagningar.

Skador Manchester United

Anthony Martial och Diogo Dalot ska vara tillbaka och redo för spel. Den förstnämnde har visat fin form på slutet och bör definitivt aspirera på en plats i startelvan. Stora frågetecken sätter vi dock på Romelu Lukaku, Marcus Rashford och Paul Pogba. En tung trio som absolut behöver komma tillbaka snarast om Manchester United ska klättra i tabellen. Även vänsterbacken Luke Shaw missar detta möte på grund av avstängning.

Crystal Palace

Här har man det svettigt för tillfället. Vi behöver backa bandet hela vägen till den 15e september för att hitta klubbens senaste ligaseger. Efter det har man sju raka utan seger där fem av matcherna dessutom resulterat i förlust. Under denna period har man dessutom åkt på stryk mot Championship-gänget Middlesbrough i Ligacupen. Visst, det går att peka på skadeläget som en ursäkt, men oavsett vad så är det för dåligt hos Crystal Palace för tillfället.

Skador Crystal Palace

Även här är det dyster läsning för alla som håller en tumme för Crystal Palace. Mamadou Sakho fortsätter vara ett stort frågetecken med sin ryggskada och när han är tillbaka i fullt slag verkar vara ett mysterium. Förutom Sakho så finns det även en hel del spelare som är borta. Ytterbacksuccén Aaron Wan-Bissaka är borta med axelskada, Christian Benteke lider av en knäskada, Connor Wickham har ett trasigt lår, James Tomkins knä är paj, Scott Dann har sträckt ljumsken och den stora nyckelspelaren i offensiven, Wilfried Zaha, har problem med baksidan. Samtliga namn lär missa denna match...

Summering och speltips

Manchester United måste börja ta kliv i tabellen och läget som kommer nu talar för att man gör det. Crystal Palace, Southampton och Fulham är tre av de fyra kommande motståndarna i ligan och där ska det bara vara vinster. Rak hemmaseger är dock inget som lockar då oddsen är låga och inte heller är det värt att spela hemmaseger med något handikapp-spel med tanke på vilka spelare som kan komma att missa matchen. Däremot tror jag starkt på underspelet här. Under 2,5 finns att hitta till 2,10 och med tanke på vilken armada av offensiv kvalitet som saknas i de båda lagen så har jag svårt att se hur detta ska bli ett målkalas. 1-0 eller 2-0 till Manchester United känns gångbart.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt