Speltips: Inför West Ham - Tottenham. Skadeskjutet London-derby.

Tottenham -West ham 18/10

Kanske inte Londons hetaste derby, men likväl ett derby med mycket prestige på spel. Snacket inför matchen handlar dock väldigt mycket om de långa skadelistorna som finns hos de båda lagen. Det ger givetvis huvudbry hos de båda tränarna som inte direkt kan välja och vraka bland sina nyckelspelare utan istället får ta de som finns tillgängligt.

Tottenham är givna favoriter, men bortaplan och lite vacklande prestationer på senare tid ger West Ham hopp här. Dessutom finns det en historik i detta möte som gör att läget känns hyfsat öppet.

West Ham

Förlust borta mot Brighton innan uppehållet var inte direkt budgeterat från West Ham. Prestationen var uddlös och det oroande är att man ser ut att vara extremt beroende av att Marko Arnautovic har vaknat på rätt sida för att spelet och offensiven ska stämma. Till detta möte ser han återigen ut att flankeras av Felipe Anderson och Andriy Yarmolenko, även de två spelare som sitter inne på höga toppar och djupa dalar. Den trion måste dock vara på humör om West Ham ska kunna störa Tottenham.

Skador West Ham

Åtta spelare återfinns på West Hams skadelista här. Jack Wilshere, Andy Carroll, Manuel Lanzini, Carlos Sánchez och Winston Reid ser alla ut att missa derbyt. Lite mer hoppfullt är det hos Chicharito, Arthur Masuaku och Robert Snodgrass som går en kamp mot klockan att hinna bli spelklara här. Rapporterna från London menar dock att Masuaku ska hinna tillbaka och därmed ta en plats i startelvan här.

Tottenham

Insatsen mot Cardiff var allt annat än imponerande. 1-0 blev det, men prestationen var långt ifrån det man förväntade sig. Framförallt från skyttekungen Harry Kane som inte ens var nära att göra mål. Här behöver Kane befinna sig närmare målet och han behöver framförallt få hjälp från sina offensiva mittfältare - vilka det nu blir. För Tottenham väntar en fundamental match i Champions League i veckan. Spurs ställs där mot PSV Eindhoven och eftersom man inlett med två förluster så måste man vinna för att skjuta liv i gruppspelet.

Skador Tottenham

Även här finns det avbräck. Jan Verthongen ser ut att missa ytterligare två månader och på skadelistan finns även Dele Alli och Danny Rose som dock ska vara nära comeback. Frånvarande kommer dock Vincent Janssen vara medans vi har frågetecken på Christian Eriksen, Victor Wanyama och Mousa Dembélé. Huvudbry för tränare Pochettino...

Summering och speltips

Tottenham behöver en vass prestation här. Dels för att haka på i ligatoppen, men också för att ge sig själva en boost inför veckans Champions League. West Ham på bortaplan är svårare än vad man tror och historiken talar också för att detta är en tuff match. Tittar vi på de sex senaste matcherna så hittar vi faktiskt tre vinster för West Ham, ett oavgjort och två Spurs-vinster. Jag vill dock tro att Spurs steppar upp här. Det är läge för det. Bortasegern spelas till runt 1,80.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt