Speltips: NHL: Hur bra är Detroit?

I den kommande nattens skörd av matcher har jag petat fram uppgörelsen mellan Los Angeles Kings och Detroit Red Wings, med de sistnämnda som gästande lag. På Guts har jag hittat 3.70 på Red Wings i ordinarie tid, och det är ett spel jag tror på. Jag ska också berätta varför. Vi vet att Los Angeles är bra, riktigt jävla bra till och med. Dessutom har de hemmaplan. Frågan vi måste ställa oss innan vi spelar här är hur bra Detroit är.

Om vi börjar med Los Angeles har de vunnit 6 av sina 10 senaste matcher, och deras stora styrka är att de är att ligans absolut tätaste lag bakåt. I jonathan Quick i målet har man en maskin, en spelare i absolut världsklass. Framåt är man ett bra kollektiv där egentligen ingen enskild spelare sticker ut från de andra, möjligen med undantag för centern Tyler Toffoli som hittat sitt livs form i målproduktionen. Med 55 poäng toppar Kings Pacific, men det är å andra sidan den svagaste divisionen i ligan. På 41 matcher har man vunnit 19 i ordinarie tid. 12 har gått till övertid. 10 förlorade i ordinarie.

Detroit är ett klart sämre lag än Vancouver på pappret och sticker egentligen inte ut på något. Ändå ligger de tvåa i tuffa Atlantic Division. 2016 har man fyra raka segrar, alla på bortaplan. Visst, inget av lagen man mött i år skrämmer direkt, men det ger Detroit ryggrad. Tidigare den här säsongen har man segrar mot bland annat topplagen Washington, Los Angeles och Montreal. Målvakten Mrazek har varit fantastisk, och mycket i natt kommer att handla om honom. På Detroits 41 spelade har man 14 segrar i ordinarie tid, och 14 matcher har gått till förlängning.

Detroit och Los Angeles har mötts en gång tidigare. Den 20 november i Detroit. Då stod svenske Jhonas Enroth, och Detroit vann med 3-2 i ordinarie. Det finns en rimlig risk att den här matchen också går till förlängning, men om Mrazek kan hålla formen tror jag Detroit har goda chanser att ta ännu en seger mot Kings i ordinarie. Jag hittade som sagt var 3.7 på Guts, och frågan jag ställde var hur bra Detroit är. Tillräckligt är mitt svar. Allt som är över 3.3 någonstans bör vara spelbart. Vill man gardera sig en smula spelar man moneyline på Detroit, om man hittar det till över 2.5.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt