Speltips: Kanske en slant på Carolina som NHL-vinnare?

Att sätta pengar på [b]Carolina Hurricanes[/b] som vinnare av Stanley Cup är måhända ett riktigt långskott, men bet365 har lagt upp odds för vilket lag som vinner den kommande säsongen av den amerikanska hockeyligan och det finns några guldkorn där om man tittar lite närmare. Jag tänkte ge dig tips på fem lag som i mina ögon är värda att sätta en slant på. utgå från att vi spelar en hundralapp på vart och ett av lagen. Till att börja med kan vi säga att de trettio lagen ger mellan 9 och 151 gånger pengarna för seger. Med trettio lag i serien är alltså 30 gånger pengarna genomsnittslaget. De två mest favorittippade lagen är [b]Chicago Blackhawks [/b]som vunnit två av de tre senaste säsongerna, och kom till semi den tredje gången, samt Anaheim Mighty Ducks som föll mot Chicago i semi senaste säsongen. Chicago kan möjligen spelas till det oddset, men absolut inte Anaheim. Om vi börjar med nämnda Carolina, så har de inte nått slutspel nån gång de tre senaste säsongerna, och av det lag som vann Stanley Cup återstår bara lagkapten Eric Staal och en spelare till. Samtidigt tog de ändå 71 poäng den gångna säsongen och ger 151 gånger pengarna. Det räcker absolut för spel. Nästa lag jag vill spela är [b]Los Angeles Kings[/b] som överraskande missade slutspel senast efter att ha vunnit finalen året innan. Dessförinnan nådde de semi. 18 gånger pengarna på ett lag som LA är jättefint i mina ögon. Lag nummer tre, [b]Vancouver Canucks[/b], en svenskfavorit med bröderna Sedin vid rodret. Står just nu i 29 gånger pengarna. Tog över 100 poäng i år, och spelade final för fyra år sedan. Bra odds. [b]Detroit Red Wings[/b] är ett annat svenskfäste, som även de tog över 100 poäng och ger 29 gånger pengarna. De har inte missat slutspel på 25 år även om det blivit respass i första rundan de två senaste säsongerna. Möter man Tampa Bay i första omgången som senast blir det tufft, så det är små marginaler. Det sista laget i mitt bet är [b]New Jersey Devils[/b]. Det forna storlaget har missat slutspel tre år på raken, och imponerade inte senaste säsongen. Men 101 gånger pengarna är ett överodds, och det räcker för spel. Om ett knappt år får vi se hur mitt spel stått sig.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt